Fietstocht senioren op 12 juni

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 12 juni a.s. start er een weer een fietstocht om 13.30 uur bij de Olmen. De route gaat richting Zwolle: via het landelijke Ruitenveen naar Tolhuishuislanden.

Op de Vriezendijk is een korte stop. In één oogopslag zijn er zestien grote windmolens te zien. Even verderop gaat de tocht langs het fietspad van de Hermelenweg, waar de blokkendozen van de distributiecentra verschijnen. De route kiest voor de rust en laat de A28 achter zich. Na het passeren van de Vecht gaat de rit naar de Agnietenberg. Bij het gelijknamige restaurant is er midden in de mooie natuur een koffie- en theepauze. Daarna start de terugweg langs begraafplaats Bergklooster. Opnieuw over de Vechtbrug en vervolgens rechtsaf naar de Hessenweg. Dankzij de vernieuwde N340 is dit een mooie fietsroute geworden. Bij gemaal Broekhuizen gaat de tocht de Bese op en na het passeren van de N340 en de Hooilanden vervolgt het gezelschap de weg terug naar Nieuwleusen.
Een ieder kan zonder aanmelding, gratis deelnemen. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.