Fietstocht langs de Vecht naar Ommen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 8 mei houdt Saam Welzijn in samenwerking met de Toerclub Nieuwleusen weer een fietstocht. Ervaren vrijwilligers hebben een mooie route uitgezet langs de Vecht naar Ommen. De pauzestop is bij restaurant en ijsssalon Ekkelenkamp. De terugweg leidt via Laarbrug naar Vilsteren en via het fietspad richting de stuw. Na de stuw is het nog 8 km naar Nieuwleusen. Deelname is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 om 13.30 uur. Iedereen op een e-bike of gewone fiets is zonder aanmelding van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.