Fietsers Team D211 van Nieuwleusen naar Parijs

0278032_finish.jpg

NIEUWLEUSEN – Maandag 29 april vertrokken zes fietsers van het Team D211 vanaf Nieuwleusen naar Parijs. Dit in voorbereiding op de deelname van de groep fietsers aan Alpe d’HuZes op 6 juni aanstaande.

Via de kantoren van de werkgever van teamcaptain Marcel Brasjen en zijn collega Rutger Luxwolda leidde de weg via Zwolle, Amstelveen, Rotterdam, Eindhoven naar Parijs waar de jongens vrijdagmiddag met champagne werden onthaald . Dit na welgeteld 768 kilometer, zeventien lekke banden en drie valpartijen. “De vierde dag was verreweg de zwaarste etappe, vanwege de kou, regen en tegenwind“, aldus wegkapitein Hans Brinksma, die samen met zijn zoon Jille meefietste. Na iedere etappe stonden twee soigneurs (Wilco Ruinemans en Wijnand Vos) paraat om de verzorging voor hun rekening te nemen. Doel van de fietstocht was om geld op te halen voor kankeronderzoek en uiteraard om een goede basis te leggen voor 6 juni aanstaande wanneer de mythische Alpe d’Huez zal worden bedwongen door de lange-afstandswandelaars en fietsers van Team D211. Inmiddels is al 31.725 euro opgehaald. Doneren kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamD211/alpe-dhuzes

Op de foto van links naar rechts: Jille Brinksma, Hans Brinksma, Rutger Luxwolda, Gerriën Groen, Marcel Brasjen en Jillis Brasjen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.