Feestelijke opening met Groene Markt op de A. Baron van Dedemschool

0278931_Emmerweg_10_Dalfsen_20.jpg

DALFSEN – Net buiten Dalfsen, in het mooie groen, staat de Christelijke Daltonschool A. Baron van Dedem. De laatste maanden is er hard gewerkt om deze groene omgeving terug te laten komen in het schoolplein. En dat is gelukt. Er is een prachtig Groen Plein ontstaan dat feestelijk geopend wordt met het nieuwe schoollied en een Groene Markt. De school nodigt iedereen uit om deze opening te vieren op vrijdag 31 mei van 16.00-19.00 uur aan de Emmerweg 10 in Dalfsen. Verschillende bedrijven en anderen verlenen hun medewerking. Zo is er o.a. een imker, de Plukkerij en de vogelvereniging uit Ommen. De kinderen organiseren een closet sale; verkoop van goede tweedehands kleding, er is een boeken-, en plantjesmarkt en bezoekers kunne meedoen aan de zonnebloemchallenge. Ook zijn verschillende gratis workshops, er is een blotevoetenpad, een huis voor metselbijen en er kan een zaadbom worden gemaakt. Uiteraard staan koffie, thee en limonade klaar en zijn er verschillende snacks verkrijgbaar. Kortom; De Baron van Dedemschool bruist die dag van de activiteiten met voor ieder wat wils! Indien het slecht weer is, worden de activiteiten naar binnen verplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.