Expositie beeld-en-tuin Buitenplaats de Broekhuizen geopend

0278726_image0.jpeg

DALFSEN – Buitenplaats de Broekhuizen heeft onlangs weer de expositie beeld en tuin geopend. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de tuin in de zomermaanden verrijkt met kunst.

Kunstenaars uit het hele land hebben hun weg hiernaar toe gevonden. Bezoekers kunnen al wandelend door de tuin genieten van de natuur én de kunst. Er is een vijver, een sloot en overal zijn plekjes waar even neergestreken kan worden. De paadjes leiden vanzelf naar de kunst en naar het uitzichtpunt met een mooi uitzicht over de meanderende Vecht. Tot en met september is de tuin elke zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur open voor bezoekers. Daarnaast op afspraak en als de vlag aan de weg staat. Mail voor meer informatie naar: info@buitenplaatsdebroekhuizen.nl of bel: 06-51951318.

www.buitenplaatsdebroekhuizen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.