Expositie Anny Ogink-ten Have in gemeentehuis

0278833_Kunstwerk_Anny_Ogink-ten_Have.jpg

DALFSEN – Tot en met dinsdag 2 juli exposeert Anny Ogink-ten Have met haar schilderijen in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen. Haar werk is te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op de website.

Anny Ogink-ten Have schildert veelal in olieverf diverse onderwerpen. Ze gebruikt hiervoor de techniek fijnschilderen of ze schildert met een losse toets. Creatief was ze al sinds haar kinderen klein waren en naar aanleiding van een brand in haar huis (1995) kreeg ze het advies om iets voor haarzelf te gaan doen. Toen is ze workshops en lessen in schilderen met acrylverf gaan volgen. In 2016 studeerde Anny Ogink-ten Have af aan de Vrije Academie in Nunspeet met als thema ‘verbinding’. Dit thema heeft ze uitgebeeld door diverse bruggen uit de omgeving te schilderen. Ook heeft ze drie jaar lang lessen gevolgd bij Art Partout in Deventer (academie voor realistische schilderkunst).

www.dalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.