Eline Ruinemans in het VerhalenCafé

0278828_Eline_4_klein_-_kopie.jpg

NIEUWLEUSEN – Op woensdagavond 29 mei geeft Eline Ruinemans van Eline Consult een inspirerende lezing in het VerhalenCafé in De Spil. Het thema van de avond is ‘Hoe blijf je nieuwsgierig in een veranderende wereld? Handvatten voor een goed gesprek..’ Inlopen kan om 19.30, het begint om 20.00 uur.

Deze bijeenkomst belooft een avond vol verbinding, humor en verrassende anekdotes te worden. Eline deelt praktische communicatietips die helpen om het goede gesprek aan te gaan, vooral in moeilijke situaties. De tips zijn bruikbaar voor iedereen die nieuwsgierig, openhartige gesprekken wil aangaan om kloven te overbruggen, of dit nu in een sportteam, binnen de familie of op het werk is.
Eline Ruinemans is geen onbekende in Nieuwleusen. Ze woont er al vele jaren en runt sinds vijftien jaar haar eigen (wandel)coachpraktijk. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Dialoog in crisistijd’, waarin ze haar inzichten en ervaringen deelt. Tijdens de lezing zal Eline ook eigen illustraties uit haar boek tonen, wat de avond een extra dimensie geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.