Eddie Kragt Nederlands Klassekampioen

0278352_IMG20240513200032HDR.jpg

 

NIEUWLEUSEN – Tijdens de Landelijke Klasse Kampioenschappen in Bemmel op 11 mei, is Eddie Kragt kampioen in de B-klasse geworden bij het onderdeel Luchtpistool.

Na een spannende strijd kon hij zijn belagers met 4 punten verschil naar de 2e en 3e plaats verwijzen. Voor Eddie is dit een super resultaat omdat hij nog maar relatief kort in deze klasse actief is. Op ditzelfde toernooi is Arnold Brinkman in de A-klasse Luchtpistool op een hele goeie 2e plaats geëindigd. Na een mindere periode vooraf aan deze wedstrijd was dit een prachtige serie. Jaap Bijker was bij de veteranen Luchtpistool minder succesvol met een 19e plaats. Met een slechte startserie was de winst al niet meer te behalen. Bij het onderdeel Luchtgeweer was Eddy Brinkman in de veteranenklasse eveneens minder succesvol met een 11e plaats. Met een deelname van ca 400 schutters was het een sterk toernooi en zijn de resultaten heel acceptabel. Er rest nog één toernooi om de algehele kampioenschappen in Arnhem (begin juni). Wie de kampioen bezig wil zien, is van harte welkom op de maandagavond vanaf 19.30 uur in het clubhuis aan het Oosteinde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.