Donateursactie SDG Ommen succesvol

0278480_muziek__bladmuziek.JPG

OMMEN – Al jaren kan muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen rekenen op trouwe vrienden, supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging.

De 90 leden tellende vereniging is met rond de 30 optredens per jaar zeer actief in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare-orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd. Er is echter geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom wil SDG graag nieuwe donateurs (12 euro per jaar), supporters (25 euro per jaar) en Vrienden van SDG (50 euro per jaar) werven. Op dinsdag 14 en donderdag 16 mei hield de vereniging daarom een donateursactie in de wijken Strangen (dinsdag) en Alteveer (donderdag). De jeugdleden, ondersteund door een aantal volwassen leden, marcheerden door de wijk. Ondertussen belden de overige leden aan om de bewoners te vragen of ze zich wilden aanmelden als donateur, supporter of Vriend van SDG.

Penningmeester Bas Berkenbosch kijkt terug op een geslaagde actie en wil graag iedereen die de vereniging financieel steunt bedanken voor hun bijdrage. Mocht u SDG hebben gemist, of woont u in een andere wijk, en wilt u de vereniging steunen kijk dan op de website.

www.sdgommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.