Dauwtrapviering op de Lemelerberg

LEMELE – Op het terras van Theehuis/restaurant De Lemelerberg op de Lemelerberg houden de Ichthuskerk van Lemele en de Heilig Hartkerk en Brugkerk van Lemelerveld op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, een gezamenlijke Hemelvaartsviering.

Deze Dauwtrapviering begint om 9.00 uur. Wie zin heeft kan daaraan voorafgaand een wandeling ondernemen, vanaf 7.45 uur een langere van een goed uur op de Archemerberg of vanaf 8.30 uur een korte op het geasfalteerde rollerpad bij het theehuis. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie/thee of ranja met krentenwegge. Het geheel is gratis, er wordt wel om een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.