Concertwandelingen rondom de Horte

0277815_Dag_van_Kasteel__Lisanne_Sinnema_-_klein.jpg

DALFSEN – Landschap Overijssel houdt op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, een speciale muzikale wandeling op Buitenplaats de Horte bij Dalfsen. In samenwerking met Ignite! Music Agency zijn er optredens van onder andere singer-songwriters Divya, Fiere en Famke. De activiteit vindt plaats in het kader van de landelijke Dag van het Kasteel.

De wandeling start bij huis de Horte. Onder begeleiding van een gids van Landschap Overijssel lopen de deelnemers door het huis waarbij stil wordt gestaan bij dit prachtige erfgoed. Vervolgens gaat de wandeling buiten verder door de mooie natuur op het landgoed. Onderweg worden de wandelaars op verschillende plekken getrakteerd op livemuziek.
De eerste groep start om 12.30 uur, de tweede om 13.00 en de derde om 13.30 uur. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Graag aanmelding vooraf via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. De deelnamekosten bedragen 12,50 euro per persoon.

Foto: Lisanne Sinnema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.