Bostheater Ommen strikt Sven Hammond Big Band

0277844_Sven_Hammond_-_2.jpg

OMMEN – Het gezelschap rond meestertoetsenist Sven Figee was de afgelopen jaren veel op TV te zien, maar deze zomer staat de Sven Hammond Big Band live in Ommen. Op zaterdag 7 september gaat de zestienkoppige live-sensatie het publiek in Bostheater Ommen ongetwijfeld bij de lurven pakken met hun meeslepende rhythm & blues-, soul-, rock- en jazzmuziek.

In deze show is speciaal een blok gereserveerd voor de muziek van Ray Charles: een pionier in meerdere muziekgenres, waaronder soul, jazz, blues en rhtyhm & blues. Bekende nummers als ‘Hallelujah’, ‘I Love Her So’, ‘I’ve Got A Woman’, ‘Here We Go Again’, ‘Unchain My Heart’ en natuurlijk de ultieme klassieker ‘Georgia On My Mind’ komen ongetwijfeld voorbij. Daarnaast is er ruimte voor veel herkenbare en tijdloze evergreens.
Een zestienkoppige liveband gaat ongetwijfeld diepe indruk maken, maar een ding is zeker: met Sven en zijn big band op het podium is het gegarandeerd feest. Komt bij: de leden van Sven Hammond zijn muzikaal te veelzijdig en avontuurlijk aangelegd om obligate, voor de hand liggende arrangementen te spelen. En dat alles in de betoverende ambiance van het amfitheater midden in het bos..
De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart via www.bostheaterommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.