BoekStartdag bij de bieb

0278836_Boekstartdag2024BEERONTDEK820x312_facebook.jpg

DALFSEN – Op zaterdag 1 juni viert bibliotheek Dalfsen de landelijke BoekStartdag met verschillende activiteiten voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders/verzorgers. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn gezinnen van harte welkom voor een ochtend vol plezier en ontdekkingen in de wereld van boeken, muziek en taal. Zo zijn er onder meer voorleessessies uit mooie kinderboeken, worden er samen liedjes gezongen en wordt er muziek gemaakt. Deelname aan alle activiteiten is gratis. Bezoekers van de BoekStartochtend ontvangen een cadeautje, namelijk een speciale Boekstartgroeimeter. Verder is lidmaatschap van de bibliotheek tot 18 jaar gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.