Blije Bijbeltent keert terug naar Nieuwleusen

0278830_obroekhoekert.jpg

NIEUWLEUSEN – Het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) zet deze zomer opnieuw de karakteristieke rood-blauwe tent op in Nieuwleusen. Het evenement, met het thema ‘Blij met de Bijbel’, vindt plaats van zondag 9 juni tot en met vrijdag 14 juni op het evenemententerrein aan de Bosmansweg.

Dagelijks zijn er programma’s voor verschillende doelgroepen, zowel overdag als ’s avonds, waarbij het geloof in Jezus Christus en het belang van de Bijbel centraal staan. Volgens Ab Klein Haneveld, oprichter van NBC, blijft de boodschap van de Bijbel tijdloos en krachtig: “De waarheid die vrij maakt, is alleen te vinden in de Bijbel. We hopen mensen nieuwsgierig te maken en hen aan te moedigen om de Bijbel te bestuderen.” Dit jaar betreft het alweer de negentiende tentcampagne van het NBC, een traditie die begon in 2005. De tentcampagnes zijn een voortzetting van het evangelisatiewerk van wijlen evangelist Jacob Klein Haneveld en Johannes de Heer.

www.bijbelstudie-evangelisatie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.