Bijeenkomsten over Europese Verkiezingen van Bibliotheek Salland

REGIO – Op donderdag 6 juni vinden de Europese Parlementsverkiezingen plaats. In de aanloop hiernaartoe organiseert Bibliotheek Salland drie verkiezingsbijeenkomsten in de bibliotheken in Ommen, Raalte en Olst.

Tijdens deze bijeenkomsten ervaren bezoekers wat het Europees Parlement doet, waar de verkiezing over gaat en hoe het stemmen werkt. De drie avonden zijn bedoeld voor mensen die de politiek misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over zouden willen weten. Het programma wordt verzorgd door ProDemos, de landelijke organisatie die voorlichting geeft over democratie, burgerschap en rechtsstaat.
De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en vinden plaats op woensdagavond 29 mei (Ommen), donderdagavond 30 mei (Raalte) en dinsdagavond 4 juni (Olst). Een bijeenkomst bijwonen is gratis. Aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bibliotheeksalland.nl/eu of door te bellen naar 085 760 6180.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.