Belevingstuin de Hazelaar feestelijk geopend

0277773_Hazelaar.JPG

OMMEN – De bewoners van de Hazelaar aan de Wilgenstraat in Ommen hebben na enkele jaren van hard werken op vrijdag 26 april hun nieuwe belevingstuin geopend. Al hun familie en kennissen waren uitgenodigd. Dat zorgde voor een grote opkomst van meer dan honderd mensen!

Er staat nu een muziekpaal die aangeboden is door families van cliënten die vroeger bij de Hazelaar hebben gewoond. Zij werden dan ook hartelijk bedankt voor hun donatie. Daarnaast is er door het team, vrijwilligers en verwanten, hard gewerkt om meer geld te werven voor de aanschaf van extra attributen. Hier kunnen de cliënten met plezier gebruik van maken. En ze zijn dan heerlijk buiten en komen in beweging.
De Hazelaar is een kleinschalige woon/zorglocatie voor mensen met een verstandelijke beperking van de Baalderborg Groep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.