Zoekplaatje

0277324_zoekplaatje.JPG

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

De feestelijkheden van het voorjaar zijn weer in aantocht en daarom hierbij een herinnering aan Koningsdag 2016. Voor de toegang van Het Laer staat dit vrolijke stel, waar helaas geen namen van bekend zijn. Wie zijn van links naar rechts, nr 1, nr. 2, nr. 3 en nr. 4? En wie is de dame met de fiets?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-13 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden hier van harte welkom. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

3 REACTIES

  1. Hallo, de personen op deze foto zijn,
    Van links naar rechts Marit Breukink , Lisa Kamphuis, Michiel Huisman , Lotte Marsman en Willemien van Lenthe.

  2. Van links naar rechts ,Sofie Nijhoff,Lisa Kamhuis,Freddy Marsman ,Lotte Marsman ,dame op fiers Anja Marsman .
    1 2 en 4 deden mee aan de optocht met een groot vliegtuig met buurtschap de vlierhoek en de school uit Vilsteren .Freddy en Anja hadden ook een act die hier toevallig op aansloot dus even samen op de foto met dochter lief .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.