Zoekplaatje

0277001_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week nogmaals een gebouw. De werkgroep twijfelt er aan of deze in Ommen stond. Na een brand rest slechts de ruïne van wat eens een werkplaats geweest kan zijn. Wie weet of, indien het gebouw in Ommen heeft gestaan, waar en welke functie het heeft gehad?

De werkgroep kreeg op zoekplaatje 2024-11 een drietal reacties en bedankt de heren Oudshoorn, Kuiper en Stokvisch. Zij gaven drie verschillende mogelijkheden op. De heer Stokvisch verwees naar een website waarop een foto van het Jagershuis te vinden is. Het lijkt er inderdaad op dat dit het betreffende huis zou kunnen zijn. Het staat echter in Wehl bij Doetichem en dus niet in Ommen. Het heeft een rijke geschiedenis vanaf 1831 en heeft verschillende functies gehad.

Reacties op dit zoekplaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-12 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden hier van harte welkom. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.