Zoekplaatje

0276668_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

De werkgroep is momenteel bezig met het digitaliseren van het archief en zo kwam ze deze foto tegen. Vermeld staat het Jagershuis Ommen en ook dat het huis niet in Eerde staat. Wie weet waar het wel staat? En wat is de functie van dit gebouw op dit moment?

De fotowerkgroep bedankt Herma Wibier-Assendorp, Ellenoor Mars van der Veen en Trude de Hoop voor hun reacties op zoekplaatjes 2024-09 en 2024-10 (Ellenoor was degene die bloemen aan de koningin mocht overhandigen).

Reacties op dit zoekplaatje kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-11 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.