Zoekplaatje

0276328_GKlein_Junnerweg_4.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Op 24 maart 1998 bracht Koningin Beatrix een werkbezoek aan Ommen. Het meisje op de foto was uitverkoren om haar een boeket bloemen te mogen overhandigen. De fotowerkgroep zou graag willen weten welke naam bij dit meisje hoort, waar de foto is gemaakt en of er nog meer personen te herkennen zijn?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-10 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.