Workshop filosoferen en kunst maken (8-12 jaar)

0276587_FilosoferenKunst2.jpg

DALFSEN/LEMELERVELD – Op maandag 15 april wordt er in het kader van de Week van de Kinderfilosofie in de bibliotheek in Dalfsen een creatieve workshop gegeven door Ellen Brouwer van De Kunstkeuken. Een paar dagen later, op 19 april wordt dezelfde workshop gegeven in De Mozaïek in Lemelerveld. Beide keren begint het om 15.30 en het duurt tot 17.00 uur

Na eerst een korte filosofiesessie met Nicolet Korenblik van de bibliotheek, gaan de kinderen creatief aan de slag met het thema ‘chaos’. Wat is chaos eigenlijk? Veel chaos, weinig chaos; kun je ook een béétje chaos hebben? Met karton, draad, lijm en verf maken de deelnemers een kunstwerk waarbij ze van weinig naar veel chaos gaan. Leerlingen uit groep 5, 6, 7 of 8 kunnen zich aanmelden, deelname is gratis, aanmelding is wel noodzakelijk. Dit kan in de bibliotheek of via de agenda op de website

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.