Word jij de nieuwe MusicStar Ommen van 2024?

0277002_Musicstar.jpg
2023 met tweede van links winnares Maaike Hofstee

OMMEN – Kun jij goed zingen en heb je altijd al op een podium willen staan? Meld je dan aan voor één van de voorrondes van MusicStar Ommen op 20 juni en 26 juni in de Herberg Music Hall. Opgeven kan tot en met 17 juni, alle muziekgenres zijn toegestaan.

Doe mee en wie weet volg jij Maaike Hofstee – de winnares van 2023 op – en win je ook nog eens een bedrag van 250 euro! Misschien is dit wel de start van jouw zangcarrière! De finale vindt plaats op 17 juli tijdens de ‘MusicStar en Sport’ Ommer Bissingh dag. De vakjury bestaat uit Rob Schuil (muziekleraar), Annet Rumengan (zangeres en zanglerares) en Maaike Hofstee (winnares 2023). De presentatie van de finale ligt in handen van niemand minder dan Arvin Mulder!
MusicStar Ommen valt onder de vlag van de Ommer Bissingh, de organisatie bestaat uit: Hans van Lingen, Eric Witteveen en Wendie Kleinlugtenbeld. Kijk ook op Facebook.com/musicstarommen en ga voor opgave naar

www.ommerbissingh.nl

2023, met tweede van links winnares Maaike Hofstee

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.