Wim Heerink uit Lemelerveld wint AED-apparaat

0276944_overhandiging_AED.jpg

LEMELERVELD – In een stap naar een veiligere buurt won Wim Heerink uit Lemelerveld onlangs een AED apparaat. Deze prijs was door Univé uitgeschreven onder het motto ‘Maak kans op een AED-apparaat voor jouw buurt!’.

Een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator) is van onschatbare waarde in noodsituaties zoals een hartstilstand. Het kan het verschil maken tussen leven en dood, omdat het snelle reanimatie mogelijk maakt in afwachting van professionele medische hulp. Met meer dan 17.000 mensen die jaarlijks worden getroffen door een hartstilstand, is de aanwezigheid van een AED van levensbelang. Wim Heerink won met zijn deelname aan de prijsvraag niet alleen een AED-apparaat, maar ook een verwarmde buitenkast en een reanimatiecursus voor de buurt. Door zijn keuze om het AED-apparaat te laten installeren op Kloostertuin 1 in Lemelerveld, draagt hij bij aan het vergroten van de veiligheid in zijn directe omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.