Wandeling WijZ Welzijn naar de Takkenhoogte en de Meeuwenplas

OMMEN – Op donderdag 25 april is er weer een wandeling van WijZ Welzijn Ommen. Deze keer gaat het wandelgezelschap richting de Nieuwe Dijk in Zuidwolde. Vanaf de parkeerplaats bij de Nieuwe Dijk 26 start de wandeling door het natuurgebied de Takkenhoogte en gaat de route via de Meeuwenplas en het Spookmeertje richting vakantiehuis De Wildenberg. Hier wordt de groep met koffie en thee ontvangen door de heer Klaas Blanksma, die samen met zijn vrouw Stanieke bewoner is van deze 14 de eeuwse boerderij. Hierna volgt de weg terug naar de parkeerplaats. Deze keer is er dus geen koffiedrinken na afloop van de wandeling. Zoals gebruikelijk vindt verzamelen plaats om 9.00 uur op de Voormars in Ommen en start de wandeling om 9.30 uur vanaf de P rechts na de Nieuwedijk 26. Kosten deelname aan de wandeling: 1,50 euro p.p. Bel voor meer info naar 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.