Wandel3daagse Dalfsen: loop mee op 5, 6 en 7 juni!

0276205_wandel.jpg

DALFSEN – De jaarlijkse Wandel3daagse Dalfsen staat weer voor de deur en belooft drie dagen vol plezier en beweging voor alle leeftijden. Van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 juni 2024 kunnen deelnemers genieten van prachtige wandelroutes door Dalfsen, met start en finish op het Kerkplein.

Inschrijven voor dit evenement kan gemakkelijk online via www.wandel3daagse.nl. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot inschrijving op donderdag 16 mei van 19.00 tot 19.30 uur bij Goudzwaard Makelaardij, Prinsenstraat 10 in Dalfsen.

Kabouterroute

Dit jaar wordt de Wandel3daagse Dalfsen mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Albert Heijn en andere sponsoren die ervoor zorgen dat de deelnamekosten laag blijven. De organisatie is verheugd om Autobedrijf Van Leussen te verwelkomen als nieuwe sponsor. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn om bij te dragen, kunnen contact opnemen via secretariaat@wandel3daagse.nl.

De Wandel3daagse Dalfsen behoudt zijn kenmerkende gezelligheid met groepswandelingen en traktaties onderweg. Speciaal voor de jongste deelnemers is er op donderdag 7 juni een leuke route: de Kleine Kornuiten Kabouter route. Op de laatste avond van de Wandel3daagse, vrijdag, staat er een bijzondere activiteit op het programma. Deelnemers worden uitgedaagd om zich te kleden volgens het thema ‘Olympische Spelen’. De meest creatieve en originele outfits maken kans op leuke prijzen. Meer informatie over de Wandel3daagse Dalfsen is te vinden op

www.dalfsenbeweegt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.