Walking Footballers leren reanimeren

0276982_EHBO_3.jpeg

DALFSEN/HOONHORST – De heren van de Walking Football leerden afgelopen donderdag reanimeren. In samenwerking met de EHBO vereniging Hoonhorst-Dalfsen en Saam Welzijn was hier een speciaal programma voor samengesteld.

Cursusleider Harry Hilgenkamp nam de heren mee in een stuk theorie maar ook het praktijkgedeelte kreeg de nodige aandacht. Zo kwamen het alarmeren, de stabiele zijligging, het beademen en de defibrillator aan bod. Aan het eind van de cursus was iedereen in staat om de eerste hulp te verlenen bij een geval van hartfalen. De Walking Footballers bedankten Harrie voor zijn enthousiaste verhaal en spraken de wens uit dat het geleerde nooit in de praktijk gebracht hoeft te worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.