Volgende stap in verduurzaming kantine SC Lemele

0277342_ondertekening_exel.jpg

LEMELE – SC Lemele gaat samen met Exel Lemele Bouw en TIFA Lemele in de zomerstop de kozijnen en de betonvloer van de kantine vernieuwen. Deze vervanging is een volgende stap in het groot onderhoud en vergroening van het sportpark. De kantine krijgt nieuwe houten kozijnen en een nieuwe vloer met vloerverwarming. Deze aanpassingen geven de kantine niet alleen een nieuwe look en feel, maar ook het gasverbruik zal aanzienlijk verminderen. De club is blij dat deze aanpassingen mogelijk kunnen worden gemaakt dankzij de samenwerking met Exel Lemele Bouw en TIFA Lemele. De band tussen Exel en S.C. Lemele is vanaf de oprichting bijzonder, gezien het ontwerp van de kantine door Anton Exel sr. en de betrokkenheid van het bouwbedrijf bij eerdere verbouwingen. Bovendien is Exel Lemele jarenlang hoofdsponsor geweest van het eerste elftal. Door de gunstige aanbieding voor de kozijnen en het overeengekomen sponsorpakket, wordt ook de betonvloer tegelijkertijd aangepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.