Vol programma op Koningsdag in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De Oranjevereniging Nieuwleusen maakt zich op voor een Koningsdag vol festiviteiten en activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 27 april aanstaande nodigt de vereniging alle inwoners van Nieuwleusen en omstreken uit om deel te nemen aan een dag boordevol plezier.

Het programma begint om 10.00 uur met een aubade bij ’t Olde Gemientehuus, met hierna een optocht van versierde fietsen en voertuigen. Om 13.00 uur wordt een gratis brunch aangeboden in het Palthebos, gevolgd door een kofferbakverkoop om 14.00 uur. Voor kinderen zijn er de hele middag activiteiten, waaronder schminken en een kinderdisco. Het muzikale programma van Oranjepop wordt verzorgd door The Woodies en Dug Out.
Voor de traditionele puzzelrit georganiseerd door Hand in Hand, volg de updates via de website en sociale media kanalen van de Oranjevereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.