Verkoop producten uit Israël

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 3 mei houdt consulente Marjon Neelis weer een verkoop van producten uit Israël. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 18.00 uur van harte welkom onder de carport van Kon. Wilhelminalaan 59. Naast de standaardproducten zoals onder andere wijn, jam en huidverzorgingsartikelen zijn er speciaal voor de komende moederdag veel leuke aanbiedingen en cadeauartikelen. Ook voor vaderdag is er volop keus! Verder worden er fotokaarten verkocht waarvan de volledige opbrengst is bestemd voor de gaarkeuken van Hineni in Jeruzalem. De consulente hoopt u te mogen verwelkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.