Veel animo voor Oudhollandse Kinderspelen op Koningsdag

0277692_Kinderspelen.JPG

DALFSEN – Koningsdag stond afgelopen zaterdag voor de deur en dat betekende tijd voor een feest vol gezelligheid en vermaak voor jong en oud.

Ook dit jaar waren de kinderspelen weer een niet te missen hoogtepunt op het programma van de Oranjevereniging. Op 27 april bruiste het feestterrein van de energie terwijl kinderen van alle leeftijden zich vermaakten met ouderwets vermaak. Blikgooien, spijkerbroekhangen en sjoelen: de kinderspelen bestond uit vele klassieke Hollandse spelletjes die een glimlach op hun gezichten toverden. Geen opgave vooraf nodig – alle basisschoolkinderen waren van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten die ze het leukst vonden. Het enige wat ze hoefden te doen was melden bij het afhaalpunt op het feestterrein om hun scorekaart te ontvangen. Maar dat was nog niet alles! Als beloning voor hun deelname en enthousiasme, werden kinderen die zes of meer spelletjes hadden gespeeld beloond met een heerlijke traktatie. Deze traktatie werd mogelijk gemaakt door Jumbo Kamphuis en Groenteman Harrie Pontsteen.

Foto’s: Hans Keesmaat

 

SAMSUNG CSC

Meer foto's

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.