Traditionele wandeltocht rond Vilsteren

VILSTEREN – De Stichting Vilsteren Samen Actief houdt op zondag 28 april weer haar traditionele wandeltocht. Deze wandeling rond het dorp Vilsteren leidt de deelnemers zowel door uitgestrekte bossen, als langs de heide en door het boerenbuitengebied.

Er is keus uit drie verschillende wandelingen van ongeveer 5, 10 of 15 km voor de wat meer geoefende wandelaar. Tussen 10.00 en 13.00 uur kan men starten vanaf de Vilsterij. Tegen betaling van 3 euro p.p. (kinderen t/m 12 jaar: 1.50 euro) krijgen de wandelaars een omschrijving van de bezienswaardigheden die onderweg te zien zijn. Aan het eind van de wandeling kunnen de wandelaars naast koffie, thee en frisdrank genieten van een kom dampende soep en versgebakken pannenkoeken in de ‘Vilsterij’. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het onderhoud en het in stand houden van de Vilsterij.
De tocht gaat door, zelfs als het weer tegenzit. De wandeling gaat grotendeels over zandpaden, het advies is dan ook om goede schoenen aan te trekken en warme (regen)kleding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.