Thema ‘lijnenspel’ bij fotoclub Dalfsen

0277341_Fotoclub_Dalfsen.JPG

DALFSEN – Afgelopen woensdag kwamen de leden van de fotoclub Dalfsen weer bijeen voor hun maandelijkse bijeenkomst in de Trefkoele . Zoals gebruikelijk om hun foto’s aan elkaar te tonen en te beoordelen.

Voor deze avond was het thema ‘lijnenspel’. Een gevarieerd onderwerp, aangezien lijnen vrijwel in elke foto voorkomen, zowel in de natuur als ook in gebouwen, op straat of andere objecten. De fotograaf gebruikt lijnen in de foto om de ogen van de kijker op een natuurlijke manier te leiden. En daarmee de aandacht te vestigen op het uiteindelijke onderwerp. De kijker wordt als het ware de foto ingetrokken. Ook nu weer vele gebruikte beelden van lijnen in horizontale, verticale of diagonale richting. Lijnen in enkelvoudige, samengestelde of multidimensionale vormen. Met positieve kritiek of complimenten kwamen er van elk lid drie foto’s in beeld, met als afsluiting de meest geslaagde foto. In de maand mei staat er een fototocht op het programma naar Noord Groningen. Alle foto’s zijn binnenkort te zien op

www.fotoclubdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.