Statiegeld voor speelbos Lemelerberg

0276510_Lemelerbos.jpg

DALFSEN – Vanaf deze week kunnen bezoekers van de Albert Heijn in Dalfsen het statiegeld doneren voor het opknappen van het speelbos ‘In het hol van de leeuw’ op de Lemelerberg. Een bijzonder speelterrein met een hoge boomstoel, een boomhut, slingertouwen en kruipbuizen dat de fantasie van kinderen stimuleert in verbinding met de natuur. Al ruim twaalf jaar wordt er met veel plezier gespeeld in het speelbos op de Lemelerberg. Daarom is het nu tijd voor een opknapbeurt. Door het vele speelplezier zijn sommige toestellen op het speelterrein versleten en hebben ze wat aandacht nodig. Stichting Landschap Overijssel kan hier wel wat hulp bij gebruiken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.