Sing-in op zondag 28 april

DALFSEN – op zondagmorgen 28 april om 9.30 uur is er in de tent van de Oranjefeesten een interkerkelijke Sing-in voor jong en oud.

Deze Sing-in wordt georganiseerd door het Platform Evangelisatie Dalfsen in samenwerking met de Oranjevereniging. Mensen van verschillende kerken doen mee. Er zal veel gezongen worden. Een interkerkelijk samengestelde band onder leiding van Han Peter Mentjox begeleidt en ondersteunt de samenzang. Henriëtta Kuipers presenteert Sing for the King waarbij er ook een moment voor de kinderen is. Spreker dit jaar is Coen Nuijten. Coen houdt een korte toespraak over het thema ’trust te King’. Hij is spreker, coach en schrijver. In zijn boek: Verander je leven in negen minuten, laat Coen Nuijten zien hoe je je leven heel simpel een upgrade kunt geven. En hoe je meer diepgang, rust en energie kunt krijgen door gezonde gewoontes. Het boek is verkrijgbaar bij de boekentafel.
De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden, die na aftrek van de onkosten bestemd is voor C-Generations en Deelpakket Dalfsen. De tent gaat om 9.00 uur open. Na afloop om ongeveer 10.45 uur wordt koffie, thee en limonade aangeboden en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.