Samenwerking promotie centrum Ommen

0276996_Stichting_marketing.jpg
Het bundelen van krachten voor de promotie van het centrum van Ommen wordt met een handtekening kracht bijgezet door (links) Melanie van Riel Stichting Marketing Ommen en rechts Rinie Henning voorzitter Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen.

OMMEN – Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen en Stichting Marketing Ommen trekken samen op in de promotie van het centrum van Ommen.

De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen en de Stichting Marketing Ommen zetten hun samenwerking op een structurele manier voort om de promotie en marketing van het centrum en de activiteiten die het Ondernemersfonds organiseert te versterken. De afgelopen maanden is er achter de schermen al veel samengewerkt en om deze reden is besloten om deze samenwerking te formaliseren. Een belangrijke stap in de gezamenlijke inspanningen om het centrum en de activiteiten van Ommen met elkaar nog beter te promoten.

Ondersteuning

De samenwerking omvat ondersteuning van de promotie en marketing van een jaarlijks activiteitenprogramma dat het Ondernemersfonds Centrum Ommen organiseert. Daarbij valt te denken aan kleinschalige voorjaars- en zomeractiviteiten, de intocht van Sinterklaas en het Winterfestivalprogramma. Deze samenwerking wordt versterkt door een jaarlijkse financiële bijdrage van het Ondernemersfonds aan Marketing Ommen voor de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden. De partijen gaan de samenwerking jaarlijks evalueren.
Melanie van Riel van Stichting Marketing Ommen is blij met deze stap: “Eén van de doelen die wij als stichting hebben, is om de verbinding te zoeken en samen te werken. Een ander doel is om al het moois dat Ommen te bieden heeft onder de aandacht te brengen bij inwoners en bezoekers. Het centrum van Ommen en de activiteiten die zij organiseren zijn hier een belangrijk onderdeel van. Wij helpen hier graag bij op het gebied van promotie en marketing. Rinie Henning, voorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen, voegt toe: “We werken al een tijdje achter de schermen op een prettige manier samen. Het formaliseren van onze samenwerking is een natuurlijke volgende stap, en we kijken uit naar een langdurige samenwerking die het centrum van Ommen ten goede komt.”

Bron: Stichting Marketing Ommen

Het bundelen van krachten voor de promotie van het centrum van Ommen wordt met een handtekening kracht bijgezet door (links) Melanie van Riel, Stichting Marketing Ommen en rechts Rinie Henning, voorzitter Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.