Roelofs Lemelerveld viert 75-jarig bestaan met open dag

0276305_0276101RoelofsLemelerveld.jpg

LEMELERVELD – Roelofs Lemelerveld viert op zaterdag 6 april het 75-jarig bestaan met een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje tot ver achter de bedrijfspoort te nemen. Op het programma staan onder andere diverse demonstraties. Uiteraard wordt het jubileum daarnaast ook intern gevierd, want eigenaren Bert en René Roelofs weten heel goed dat ze veel te danken hebben aan hun (trouwe) vakmensen. Dat zijn er momenteel een stuk of 25. “Zij zijn ons visitekaartje”, zeggen ze.

Het bedrijf is actief in de aanleg van sportvelden, maar ook in grondwerk, loonwerk, infra en groen. “Dat zorgt voor continuïteit en de medewerkers zijn op meerdere fronten actief”, zo stellen Bert en René. “Die afwisseling, daar zijn ze heel blij mee. Dat is dus ook een mooie uitdaging voor toekomstige vaklieden die we hier samen met het regionale praktijkonderwijs opleiden. Niet alleen in de dagelijkse praktijk, maar ook in het opleidingslokaal dat we hier intern hebben gecreëerd. Toekomstbestendigheid is een thema dat hier eigenlijk altijd op de agenda staat.”
De mijlpaal van driekwart eeuw is een mooie aanleiding om iedereen uit te nodigen en het bedrijf beter te leren kennen. Dat gaat van willekeurige bezoekers tot familieleden van de medewerkers, van klanten tot potentiële werknemers en van ondernemers tot organisaties en verenigingen die door Roelofs Lemelerveld worden gesteund. “Het is zeker de moeite waard om te komen. Er zijn activiteiten voor jong en oud en natuurlijk is er gedacht aan de inwendige mens”, aldus de gebroeders die vooral ook aandacht vragen voor de demonstraties. “Gedurende de dag is er continu van alles te zien. We zijn trots op ons machinepark en onze medewerkers en die smelten deze dag heel mooi samen. Niet voor niets hebben we voor het thema ’75 jaar an ’t werk’ gekozen. Ja, op z’n Sallands!”

De open dag van Roelofs Lemelerveld op zaterdag 6 april duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is het bedrijfsterrein aan de Statumweg 4a in Lemelerveld. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.