Regionale aangepaste kerkdienst ‘SIEN’

0276777_SIEN_FOTO.jpg

HARDENBERG – zondag 21 april is er om 15.00 uur in de de Höftekerk, Lage Doelen 3 in Hardenberg een aangepaste kerkdienst. Deze wordt georganiseerd door ‘Sien’ Ommen. Belangstellenden uit onder meer de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen zijn welkom om deze speciale dienst bij te wonen. Er zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken. Voorganger is dhr. J.P. Balder. Hij is geestelijk verzorger binnen de Baalderborg Groep. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Naderhand is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of fris. Wie op de hoogte wil blijven van de Sien-diensten en/of andere regionale activiteiten kan mailen naar de Verspieders Express: verspieders.express@gmail.com of kijk op

www.sien.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.