Regiobank steunt Vechtdalbrouwerij met crowdfunding

0277337_Vechtdalbrouwerij.jpg

DALFSEN – Op het terrein van Stichting Natuurboerderij Lindehoeve bouwt De Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij een nieuwe brouwerij, dit betreft het Plan Poort van Noord.

In deze nieuwe brouwerij komt een sociale ruimte beschikbaar voor de inwoners van Dalfsen. Te denken valt aan buurtinitiatieven en verenigingen voor jong en oud. Een initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Dalfsen. De Vechtdalbrouwerij denkt mee over een mooie laagdrempelige invulling van de ter beschikking te stellen ruimte.

Crowdfunding

De Regiobank heeft de Vechtdal Brouwerij ondersteuning aangeboden met een crowdfunding om de sociale ruimte in de brouwerij mogelijk te maken. De Regiobank vindt dat er oog moet zijn voor maatschappelijke projecten zoals deze sociale ruimte, aangezien het een grote meerwaarde voor Dalfsen zal zijn, in het bijzonder voor mensen met een zorgvraag. Bij de brouwerij zijn ongeveer veertig vrijwilligers betrokken. Meer informatie en donaties via

www.samenvoordebuurt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.