Paul Bink exposeert portretten in de vm. Synagoge

0276995_Paul_Bink_34a.jpg

DALFSEN – De Dalfser portretfotograaf Paul Bink exposeert van 21 april tot en met 5 mei in de voormalige Synagoge aan de Julianastraat 18 in Dalfsen.

Paul heeft sinds hij in Dalfsen woont, al honderden mensen uit Dalfsen en omgeving, vooral kinderen gefotografeerd. Eerder exposeerde hij bij kasteel Rechteren en in de Grote Kerk. Zijn foto’s zijn negen van de tien keer zwart-wit en kenmerken zich door zijn rauwe maar soms ook zachte stijl met veel contrast. Door de manier van fotograferen probeert Paul de ziel van het kind, de mens te vangen en daarmee een extra laag in de foto aan te brengen. Hij is geboren in Amsterdam en is via Apeldoorn, Zutphen en Zwolle in Dalfsen terecht gekomen. Hij heeft de liefde voor (zwart-wit) fotografie van zijn vader meegekregen, met wie hij als kind al in de donkere kamer stond. Tijdens de expositie is Paul alle dagen aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over de foto’s en zijn werk.
De expositie is open op zondag 21 april, donderdag 25 april, vrijdag 26 april, zondag 28 april, donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op 4 en 5 mei tijdens Kunst om Dalfsen is de tentoonstelling open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

www.paulbinkfotografie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.