Opening seizoen van Kunst onder de Wieken

0277716_Kunst.jpeg

OMMEN – Op vrijdag 3 mei verwelkomt Kunst onder de Wieken kunstliefhebbers bij de start van het expositieseizoen in molen de Konijnenbelt. Om 15.30 uur zullen Burgemeester Hans Vroomen en Johan van der Linden, voorzitter van Vechtdalkunsten, de opening verrichten. Afgelopen maanden zijn diverse vrijwilligers aan het werk geweest om de ruimte weer een mooie uitstraling te geven. Kunst onder de Wieken bestaat al meer dan 15 jaar en heeft een lange traditie waarbij een groot aantal bekende en minder bekende kunstenaars hun werk hebben kunnen laten zien. Het expositieseizoen loopt van mei t/m september. Gedurende deze periode wordt de molen vijf keer ingericht met het werk van steeds drie verschillende kunstenaars.

De eerste expositie loopt van 3 mei t/m 2 juni. De exposanten zijn Carla Luik, Tonnie Spruijt, Harma Cellarius.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.