Open puzzelwedstrijd steunt Hospice Dalfsen met gift

0277343_puzzel.jpg

DALFSEN – Cees Lindenburg heeft in de prachtige tuin van Hospice Dalfsen namens de organisatie van het open legpuzzel kampioenschap te Dalfsen een gift overhandigd aan Diny Laarman van stichting vrienden van Hospice Dalfsen.

Het Open legpuzzel kampioenschap Dalfsen bestond uit twee puzzelavonden in de Overkant en werd mede mogelijk gemaakt door gesponsorde puzzels van Lindenburg en lekkere hapjes van de Kaashelden en Nikki’s. Op vrijdag 1 maart waren er maar liefst 36 teams van 4 personen en zaterdag 9 maart 32 teams van 4 personen. Op de eerste avond was er een ‘Wasgij’ puzzel om op te lossen, de tweede avond een echte Jan van Haasteren met 1000 stukjes. De organisatie van dit bijzonder gezellige evenement was in handen van Chi van Gelder, Stephanie Wennemars en Cees & Willeke Lindenburg. De enthousiaste puzzelaars hebben het enorm naar hun zin gehad. De gift werd dankbaar in ontvangst genomen door Diny Laarman en Berend Redder van de stichting Vrienden van Hospice Dalfsen en coördinator Joyce Nap-van Oortmarssen.
Hospice Dalfsen is een bijna-thuis-huis, waar gasten in de laatste fase van hun leven met warmte en betrokkenheid verzorgd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.