Ommer dauwtraptocht 2024

0277695_Dauwtrappen.jpg

OMMEN – De Ommer dauwtraptocht wordt dit jaar gehouden op donderdag 9 mei en wordt georganiseerd door Natuurlijk Ommen. Deelnemers kunnen genieten van een heerlijke fietstocht door de schitterende omgeving van Ommen. Er is een prachtige route uitgestippeld van in totaal 32 kilometer. Er kan ook gekozen worden voor een verkorte route van 25 of 17 kilometer. Starten is mogelijk tussen 6.00 en 10.00 uur vanaf het bezoekerscentrum aan de Hammerweg 59a in Ommen. Deelname 7 euro p.p. en kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee of een glaasje ranja met een versgebakken Ommer kniepertie of een stroopwafel. Parkeren bij het bezoekerscentrum is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.