Ommen maakt zich klaar voor de zomer

0277004_Vecht_-_voorjaar_-_boten_3.jpg

OMMEN – De dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Langzaam maar zeker ontwaakt Ommen uit de winterslaap. Alles wordt in gereedheid gebracht om het de jaarlijkse invasie aan bezoekers en toeristen naar de zin te maken. De veldjes bij campings de Koeksebelt en Anna’s Hoeve raken al aardig vol en ook de campers staan zij aan zij geparkeerd op camperplaats de Steenanjer. Rederij Peters heeft de rondvaartboot klaar staan, evenals vele huurbootjes. Zaterdag zijn ook de plezierjachten weer te water gelaten. Een dag eerder werden ze door tractors en grote opleggers alvast opgesteld in rij. De losse steigers in de Vecht hebben hun langst tijd gehad. WSV de Vechtstreek maakt zich hard voor een vaste aanlegboulevard langs de oever. In het gebouw bij de jachthaven stonden de deuren open en werd al druk geboend en gepoetst. Nog even en de Vechtstad is weer vergeven van caravans, campers en plezierbootjes, jachten en andere vaartuigen. De zomer is in aantocht, net als het toeristenlegioen.

Tekst/Foto’s: Willem Lampe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.