Neocat Katten Kijken Show in De Trefkoele

0276703_2024-04-21poster-Dalfsen_VERKLEIND.jpg

DALFSEN – Op zondag 21 april vindt er weer een Neocat Katten Kijken Show plaats in de Trefkoele . Kattenliefhebbers uit Nederland, Duitsland en België presenteren hun mooiste katten, van Maine Coons tot Siamezen. Naast het bewonderen van de katten, kunnen bezoekers ook advies krijgen over kattenzorg- en voeding van deskundigen. Kaartjes (3 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen) zijn verkrijgbaar aan de deur op de dag van het evenement. Er zijn stands met kattenartikelen en er is een verloting met prijzen. Voor meer informatie, bezoek

www.neocat.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.