Mooie opbrengst voor Kindertas Dalfsen

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum, Loonbedrijf Lindeboom en Kindertas Dalfsen kijken zeer tevreden terug op het paasvuur van 2024. Er is maar liefst 700 euro opgehaald tijdens de brengdagen en het paasvuur dat werd gevierd op eerste paasdag. De bult lag er fantastisch bij door de ingebrachte takken en het vakmanschap van Loonbedrijf Lindeboom. Die tevens met al het werk de hoofdsponsor is van dit mooie evenement waar veel Dalfsenaren op af kwamen. Helaas gooide de regen wat roet in het eten en was de vergrote tent toch nog iets te klein. Desondanks kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde avond met een geweldige opbrengst voor Kindertas Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.