‘Meet and greet’ met bronskunstenaar Rob de Haan

OMMEN – Galerie Tom Lucassen, Prinses Julianastraat 10 houdt op zaterdag 13 april van 15:00 tot 17:00 uur een ‘meet and greet’ met bronskunstenaar Rob de Haan. De entree is gratis.

Rob is gebiologeerd door ruimtelijke tastbare objecten. Hij is een actief baasje en vooral de inspanning geeft hem rust. De verschillende culturen en de lokale kunst, die hij op zijn reizen tegenkwam, inspireren hem. Ook het figuratieve werk van de grote meesters als Picasso, Zadkine, Appel en Marini spreken hem aan.
Rob, die het hele gietproces zelf uitvoert, laat belangstellenden tijdens de meet and greet zien wat er nodig is om van idee tot kunstwerk te komen. Het vormen van een beeld in was, het maken van een mal en het gieten. Ook de nabewerking zoals frezen, slijpen, polijsten en patineren komt aan bod.
Naast de bronzen beelden van Rob, exposeren nog achttien andere kunstenaars in galerie en tuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.