Lenteconcert Quodlibet in de Willibrorduskerk

0276713_muziek__bladmuziek.JPG

VILSTEREN – Zaterdag 20 april geven de koren Quodlibet en het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen een gezamenlijk concert in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren. Het belooft een mooie muzikale avond te worden, het begint om 19.30 uur. Beide koren staan onder enthousiaste leiding van Wim van Lenthe uit Dalfsen. Verder verlenen pianist Bert Bootsma en percussionist Leonardo van Lenthe hun medewerking. Kaartjes kosten 5 euro per persoon en deze zijn te verkrijgen bij leden van Quodlibet of aan de kassa. Kijk voor meer info op de website

www.quodlibetvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.