KNV EHBO sluit lesseizoen af met oefening

0276931_EHBO.JPG

OMMEN – Dinsdag 2 april sloot de KNV EHBO-vereniging Ommen het lesseizoen af met een grote oefening bij lotusslachtoffer en EHBO-er Hennie Roozeboom. Negentien EHBO-ers hadden zich hiervoor aangemeld en de oefening vond plaats aan de wethouder Petterweg. Een viertal scenario’s waren er bedacht waar eerste hulp verleend mocht gaan worden. Zo was er iemand van de trap in de kelder gevallen, moest er iemand uit de auto gehaald worden die onwel was geworden en er was een persoon onder het wiel van een trekker gekomen. Na afloop zijn alle scenario’s geëvalueerd en konden er vragen worden gesteld.
De vereniging kijkt terug op een geslaagde oefening en richt zich nu op het evenementenseizoen. Wie ook eerste hulp wil kunnen verlenen of het diploma juist wil behouden, kan op de website kijken van KNV EHBO Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.