Inspirerende avond bij Natuurboerderij BalkInn

0276779_Dook_van_Gils.jpg

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 17 april vanaf 19.30 uur opent Natuurboerderij BalkInn in Nieuwleusen de deuren voor de Groene Loper Vechtdal. Deze avond staat in het teken van groen, natuur en biodiversiteit, en belooft een verrijkende ervaring te worden voor groenliefhebbers in de regio.

Tijdens de avond nemen twee bevlogen groenliefhebbers, Andries Bos en Erwin Goutbeek, deelnemers mee op een rondleiding over het terrein van Natuurboerderij BalkInn. Andries Bos, een van de pioniers achter de Natuurboerderij, vertelt onder andere over de bijzondere fruitbomenrassen die er te vinden zijn. Erwin Goutbeek, ecologisch adviseur uit Dalfsen, deelt zijn kennis over de diverse planten en bloemen die de Natuurboerderij kenmerken. Na de rondleiding staat er koffie klaar, gevolgd door een lezing over het belang van ‘natuur in de buurt’ en hoe deze te versterken is door gezamenlijke inspanningen. De avond biedt tevens de gelegenheid voor de aanwezigen om zich in te schrijven voor de landelijke actie van de Groene Loper, waarbij pakketten met waardplanten worden aangeboden tegen een kleine vergoeding. Verder is er op deze avond voor alle aanwezigen een kleine verrassing om zelf direct mee aan de slag te gaan.
De toegang is gratis; aanmelden is wel noodzakelijk ivm de catering, dit kan via info@dekoppel.com of telefonisch op 0523-273388.

Foto: Dook van Gils

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.