Huurdersorganisatie Vechtdal doneert 500 euro aan Stichting Speelplezier

0277003_speelplezier_ommen.jpg

OMMEN – Recentelijk deed huurdersorganisatie Vechtdal een gulle donatie aan een welzijnsstichting die zich inzet voor de jeugd. Huurdersorganisatie Vechtdal schonk maar liefst 500 euro aan Stichting Speelplezier, een initiatief dat zich richt op het onderhouden van speeltuinen in de wijk.

Het mooie gebaar vond plaats tijdens de actiedag NLDoet. Ed van Capelle, bestuurslid van Huurdersorganisatie Vechtdal, overhandigde symbolisch het bedrag aan Henry Seigers, de secretaris van Stichting Speelplezier Ommen. De donatie werd met dankbaarheid ontvangen door Seigers, die benadrukte dat dit geld zal bijdragen aan het verbeteren van de speeltuinen in de wijk. “Namens Stichting Speelplezier Ommen en de kinderen van Alteveer, danken we Huurdersorganisatie Vechtdal hartelijk voor deze prachtige donatie,” aldus Seigers. “Dit bedrag zal worden gebruikt voor het onderhouden en verbeteren van de speeltuinen, zodat ze veilig en plezierig blijven voor alle kinderen die hier spelen.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.